top of page
franja fons degradat_edited 2.png
web.png

Qui som?

un a un...

In Crescendo va néixer la primavera del 2014. Units per la il·lusió i les ganes de créixer, de seguida vam plantejar-nos objectius. Ens vam presentar al càsting de la segona edició del concurs de TV3 Oh Happy Day! i ningú no ho hagués dit llavors: en vam resultar guanyadors!

Així va arrencar la història musical del grup. Ens vam presentar al món amb el nostre primer disc ‘Som In Crescendo’ (2015), que ens va portar de gira a Catalunya, Balears i Europa en més de cinquanta concerts, passant per cartells com el del Festival de Cap Roig i el Festival Grec de Barcelona.

El segon espectacle va arribar a l'hivern de 2015, acompanyats de l'Orquestra de Cambra de Granollers. Un concert especial que reunia més de 25 músics sobre l'escenari i que al 2016 va prendre forma de DVD musical.

Aquesta cursa de fons sense interrupcions va continuar amb un segon disc i espectacle: 'ÍNFIMIT' (2017): un viatge a la infantesa des de la perspectiva d'un adult. Ser grans sense deixar de ser petits.

Després de tres gires de concerts arreu del país i diverses col·laboracions amb artistes (com Mishima, Damaris Gelabert, Gemma Humet, Manu Guix...), tenim el privilegi de rebre el Premi Espai Ter, gràcies al qual hem gravat un tercer disc: 'Inesperat' (2018). Aquest tercer àlbum arriba en en un moment clau de consolidació i creixement i tot just comença a rodar per teatres i auditoris.

 

Amb només vuit anys de vida podem explicar moltes més coses de les que mai havíem imaginat. Però no ens aturem: la innovació, la superació i la creativitat són els motors que ens fan avançar.

Júlia
Andreu
Mònica
MR
Lluís
Queralt
Miquel
Sam
Elena
Arnau
Laia
Anchor 3

Són les nostres diferències les que fan que cadascú sigui imprescindible!

bottom of page